C

Cum s-a născut o Rază de Soare

16 Iunie 2020, ora 14:07
3940 g și 52 cm
București

Aud un plânset puternic, apoi văd apropiindu-se de obrazul meu un înger care pare că sunt eu bebeluș. Atunci îmi las iubirea să se audă în cele mai dragi cuvinte de alint, știu că mă recunoaște pentru că 9 luni așa am dezmierdat-o. Medicul apropie minunea mică de pieptul meu și dintr-o dată se liniștește, iar eu sunt cea mai fericită.

În vara anului trecut eram pe plajă, mă uitam la cerul înstelat și Il rugam să-mi trimită o minune. Două luni mai târziu îi făceam iubitului meu soț cel mai frumos cadou, vestea că va fi tătic. De atunci totul s-a succedat cu viteza luminii. Au trecut 9 luni frumoase și liniștite ca spuma mării care învelește nisipul fierbinte și lasă la soare o perlă strălucitoare.

În după-amiaza zilei de 16 iunie, în salon ai intrat rază de soare cu cel mai frumos parfum, o guriță de căpșunică zâmbitoare și doi ochișori misterioși și închiși. Câteva zile mai târziu aveam să descopăr ca sunt de culoarea mării.

În cele trei zile am fost doar noi două, fără familie și fără prieteni, pentru că te-ai născut într-o perioadă cu restricții din cauza Covid-19. Bucuria marelui eveniment a fost împărtășită on-line în familie și cu cei dragi, dar avem o viață să ne bucurăm și să ne îmbrățișăm împreună.

De atunci și până acum a trecut o lună cât un an. Te-am vegheat în prima noapte amândoi, când mă uitam la tine pe partea cealalta se vedea și tatăl tău cu ochii deschiși și plini de iubire. A fost cea mai lungă noapte și cea mai înstelată. Pentru că cea mai luminoasă stea sclipea lângă perna mea. Apoi încet, încet te-ai obisnuit cu noi și noi cu tine, iar diminețile sunt însorite de zâmbetul tău.

Îți mulțumim pentru că ne-ai ales, Alma!

Să fii luminoasă ca Soarele și sclipitoare ca Stelele. Iar așa cum îți spune numele, să fii bună, sufletistă și prietenoasă cu cei din jur.

Te iubim, micuța noastră comoară!

CategoriiFără categorie
Andreea Pasat

Sunt fiică, nepoată, soție si prietenă. Sunt o moldoveancâ ce traiește în București și care și-a păstrat un suav acșient. Îmi place frumosul, iar atunci când îmi permite timpul îmi place să descopăr lumea așa cum este ea, de la est la vest, de la nord la sud, de la gusturi, tradiții și obiceiuri, de la limbă și interacțiune umană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *